Rett og slett halvveis!

Fredag 12 desember. Vi er halvveis til jul!!

Dagens kalendergaver er;
Til Knerten:

IMG_6444.JPG
Sultanen har svart belte i å gjøre absolutt ingenting. Som barn fikk han verken klatre eller leke gjemsel. Han måtte ikke rydde eller gjøre lekser. Nå har han omtrent hundre koner som lager nye puter i ett sett. For ikke å skuffe dem sitter han på alle putene. Men klatringen opp til putefjelltoppen blir etter hvert for slitsom. Hoffet finner en heisekran og en ny tjener, Prompen, som skal sveive på sultanens kran. Det blir starten på et helt spesielt vennskap. Sultanen vet ikke hva smak, ferie eller komfyr er, og han kan verken bade eller gre seg uten hjelp fra konene sine. Prompen prøver å forklare, men selv om den ertelystne og oppfinnsomme sultanen lærer noe underveis, går det aldri slik man skulle tro.

Til Kompis:

IMG_6443.JPG
Og for én gangs skyld ble Kompis udelt glad for gaven 😜 Verre var det med Knerten faktisk, han ble ikke glad i det hele tatt! Kan hende at det har noe med Kompis’ reaksjon. Han kastet boken ifra seg og stormet inn på rommet! Men jeg klarte å lokke han tilbake igjen og før barneTV fikk vi lest et avsnitt. Og Knerten endret fort mening om boka, hehe.

Vi lader opp til helg.
Uken har hatt mye innhold; både nissefest, julekonsert, Lucia-markering og julespel. Og det topper seg kanskje i helgen med julefrokost, juleby-besøk, jul i Kongeparken og julevandring i kirken..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s